Zelfklevende kurkplaat

Självhäftande kork

Självhäftande kork är en av de mest praktiska lösningar som man kan använda på olika sätt. Produktens montering är enkelt och trevlig, och resultatet mycket imponerat. Det finns flera kunder bland dem självhäftande kork är omtyckt. Låt också dig överraska,vilka egenskaper och användarutrymmen den här produkten har! Självhäftan...

Självhäftande kork

Självhäftande kork är en av de mest praktiska lösningar som man kan använda på olika sätt. Produktens montering är enkelt och trevlig, och resultatet mycket imponerat. Det finns flera kunder bland dem självhäftande kork är omtyckt. Låt också dig överraska,vilka egenskaper och användarutrymmen den här produkten har! Självhäftande korkplattor och korkarkar ger ditt inneutrymme ett helt nytt utseende. Korken som är täckt med ett starkt lim kan monteras på nästan vilken yta som helst. Detta gäller oavsett om det är en jämn eller grov och ojämn yta.

Vid montering är det bara viktigt att den yta, som du lägger korken på, är rengjord (eller grundmålad), och framför allt torr. Tack vare detta genomförs montering utan komplikationer. Vi påpekar att montering av självhäftande kork bör genomföras precise.

När den skyddande beläggningen har avskalas, ska arket eller plattan läggas på ett noggrant genomtänkt sätt på den valda ytan. Limmet fastas snabbt, så några korrigeringar kan vara svåra att genomföra. Du måste dock erkänna att den självhäftande korken är en mycket praktisk produkt t ex som anslagstavla.

Självhäftande kork – former av tillgängliga produkter

I vårt sortiment hittar du självhäftande kork i olika former. Du får välja bland t ex finkorniga korkplattor som man kan tillverka olika underlägg av kork av. Den naturliga råvaran har en mycket slät yta, är mycket elastisk och motståndskraftig mot mekaniska skador. Tack vare de egenskaperna används ofta självhäftande korken vid gravering, pressning och fräsning.

Självhäftande korkplattor lämpar sig också att använda vid tillverkning av olika reklamprodukter och tunna korkarkar inom skoindustrin. Det görs t ex skoinlägg, häldynor eller foder av dem. Vi säljer korkarkarna i form av korkrullor. Självhäftande korkrullar kan ha längd på t ex 2,5 m, 5 m eller 10 m.

Är du trött på bullret från utsidan? Investera i en självhäftande väggkork

En självhäftande kork är inte bara en originell och tidlös väggdekoration. Tack vare produkten kan du också effektivt isolera rummet! Ja, det är möjligt. Grovkorniga självhäftande korkplattor är utmärkt ljud- och värmeisolering. Den högre korntätheten innebär att korken som sitter fast på väggen, håller den varm på kalla dagar och dämpar ljud som kommer från utsidan. Därutöver är montering av plattorna på väggen mycket snabb och enkel. Har du tunna väggar, kommer korken själv att vara inte tillräcklig. I denna situation rekommenderar vi att du gör en isoleringsstruktur (korkplatta, klyfta eller mineralull, gipsskiva eller OSB-skiva) som eliminerar bullret från utsidan.

Vad kan du använda självhäftande väggkorkplattor ännu mer för?

En av de mycket praktiska användningarna av korkskivor är väggtavla. Om du köper en medelkornig självhäftande korkplatta, kan du montera den direkt efter du packar upp den. Du behöver varken några skruvar eller andra monteringsprodukter. Det är nästan alla som kan montera den självhäftande korken! En original anslagstavla i kork är inte bara inneutrymmets dekoration utan också en plats där viktigaste informationer eller bilderna ska fastas. Å ena sidan ser korkanslagstavla vackert ut och å andra sidan är den flexibel och motståndskraftig mot krossning eller mekaniska skador. På grund av detta är det en perfekt lösning inte bara för ditt hem.

Korkarkar används också som fyllningar av bildskärmar eller anslagstavlor, t.ex. i skolor eller i offentliga byggnader.

Om du köper självhäftande väggkorkrulla kan du vara säker att den är enkelt och snabbt att montera, men det viktigaste är att du inte skapar någon oreda vid monteringen. Innan du börjar monteringsarbeten, tänk på att du precise mäter ytan som du vill tejpa korken på. Vidare räcker det bara att klippa korken till önskad storlek (t ex med en tapetkniv), ta bort skyddsfolien och lägga sorgfälligt arken mot ytan. På så sätt får du en fin och hållbar korkanslagstavla som du kan direkt använda.

Kund är viktigast för oss!

I vårt sortiment hittar du en självhäftande kork i form av arkar och plattor med olika tjocklek som klippas till en storlek. Vi erbjuder också självhäftande korkrullar med längd på 2,5 m, 5 m, 10 m. Kolla vårt hela sortimentet och välj vad du behöver!

Mer

Zelfklevende kurkplaat  Det finns 12 produkter.

Visar 1 - 12 av 12 artiklar
Visar 1 - 12 av 12 artiklar