Ni är hjärtligt välkomna på internetsida Rullekork.se Underlag Rullekork.se sysselsätter sig med försäljning och leverans av produkter som är tillverkade av kork. Å ena sidan tillverkar vi olika produkter t ex av korkplattor men å andra sidan importerar vi väggkork. Tack vare detta kan vi erbjuda varor till konkurrenskraftiga priser. Alla produkter är tillverkade enligt norm och standard gällande t.ex. korkunderlagg. som måste uppfyllas. Produkter, som vi vill rekommendera er, kännetecknas med hög kvalitet i förhållande till pris.

Vi bjuder er att besöka internetsida av företag som sysselsätter sig med försäljning och leverans av produkter som är tillverkade av kork eller vandkork. Vårt företag har ett gott rykte under företag inom branschen och vinner ännu mer nya kunder. I vårt sortiment finns många produkter, bl. a. väggkork, korkunderlagg, korkrullar, underlägg av kork, korkplattor, korkar till flaskor, korklister, självhäftande korkrulle och plattor och flera andra produkter, informationer som ni kan hitta på vår internetsida Rullekork.se.

Rullekork.se är ett ledande företag under tillverkaren av varor av kork på den svenska marknaden. Vi behandlar varje kund individuellt. Vi försöker att uppfylla våra kunders förväntningar och utvecklar våra möjligheter genom att vi utvecklar vårt sortiment. Nu för tiden har vi korkplattor, korkunderlagg som kan läggas under paneler, väggkork och självhäftande kork, korkrullar, korkekbark, underlägg av kork m.m. Våra produkter kännetecknas av hög kvalitet och är tillgängliga till rimliga priser.