Villkor för användning av butiken Rullekork

1. Onlinebutiken Rullekork låter dig göra inköp via Internet i enlighet med dessa regler.

2. Butikens kund är en person som skapat ett konto på butikens internetsida. Kunden försäkrar att uppgifterna som angivits är riktiga. Därutöver tillhör kundens konto butiken och det kan utan grund tas bort.

3. De av kunden angivna uppgifterna behålls i en databas och används endast vid behov och lämnas till kuriren som ska utföra leverans av varorna. Som kund har du åtkomst till dina personuppgifter, så att du kan uppdatera, ändra eller begära att ta bort dem. Detaljerad information angående hur dina personliga uppgifter behandlas hittar du i ett separat dokument.

4. Du gör beställning genom att du lägger valda varor i varukorgen, fyller i ett formulär som finns på butikens sida, accepterar villkoren och väljer betalningssätt.

5. Vi accepterar följande betalningsmetoder:

- betalning med betalkort VISA, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro av firma eCard S.A. Butiken täcker avgifter för betalning.

- via PayPal. Kunden täcker avgifter för betalning.

6. Leveransbolag som utför leverans av varorna är Grupa General Logistics Systems B.V (GLS Group).

7. Leveranskostnader beror på pakets vikt:

- baskostnad: 99 Kr

8. Detaljerade information angående beställningar, returer och reklamation finns i ett separat dokument.

9. Butiken förbehåller sig rätten att ändra prisen och sortiment.

10. Butiken förbehåller sig rätten att ändra dessa allmänna villkor

11. Alla nämnda produkter och namn används endast för att kunna identifiera dem och kan vara skyddade varumärken. Bilder som används i butiken ägs av KOREX eller företag resp. tillverkare som levererar sina varor till butiken som i sin tur säljs i butiken. De får inte kopieras eller användas i kommersiellt syfte utan skriftligt godkännande från deras ägare.